Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ


Ένα διπλό CD, με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού στην πιο ώριμη στιγμή της.
«Η Μαρινέλλα Τραγουδά και Θυμάται» ήταν ο τίτλος της μουσικής παράστασης που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η οποία ηχογραφήθηκε ζωντανά και κυκλοφόρησε στη συνέχεια σε διπλό CD που έγινε πλατινένιο.

Διατρέχοντας τις δεκαετίες από το 1930 έως το 1970 και ανακαλώντας μνήμες μέσα από κλασικά τραγούδια που σημάδεψαν την καλλιτεχνική της πορεία, η Μαρινέλλα ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο μεγάλες δικές της επιτυχίες, αλλά και τραγούδια σπουδαίων συνθερών, όπως των Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου, Χιώτη, Χαιρόπουλου, Γιαννίδη, Σουγιούλ, Πάνου, Ζαμπέτα, Καλδάρα, Χατζή, Χατζηδάκι κ.α.

Τα τραγούδια του διπλού αυτού CD επέλεξε η Μαρινέλλα μαζί με το Λάμπρο Λιάβα, ο οποίος είχε και την επιμέλεια του συγκεκριμένου προγράμματος. Την ενορχήστρωση έκανε ο Κώστας Κλάββας, ενώ την ορχήστρα διεύθυνε ο Γιώργος Νιάρχος.

CD 1

1. ΤΟ ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ
2. ΣΑΝ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
3. ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ
4. ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΜΟΝΑΧΟΣ
5. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
6. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΖΟΥΜΕ
7. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ
8. ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
9. ΕΛΑ KΙ ΑΠΟΨΕ
10. ΘΑ ‘ΘΕΛΑ ΝΑ ‘ΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙΝΗ Π’ ΑΓΑΠΑΣ
11. ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ
12. ΘΑ ‘ΡΘΩ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ
13. ΞΥΠΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
14. ΗΡΘΑ ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΣΟΥ
15. ΑΠΟΨΕ ΦΙΛΑ ΜΕ
16. ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ‘ΓΙΝΕΣ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

CD 2

1. ΝΥΧΤΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ
2. ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ
3. ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ
4. ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
5. ΠΥΡΕΤΟΣ
6. ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΨΩ
7. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ
8. ΣΤΑΛΙΑ -ΣΤΑΛΙΑ
9. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ
10. ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΤΡΑ
11. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΣ’ ΕΣΥ
12. Σ’ ΑΓΑΠΩ
13. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ
14. ΣΥΝΟΡΑ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
15. Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ
16. ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΣΑΙ
17. ΚΑΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.