Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Ομπάμα: Άλλο Ιταλία, άλλο Ελλάδα

Στην οικονομική κρίση που πλήττει την Ιταλία και την Ελλάδα αναφέρθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, κάνοντας σαφή διάκριση μεταξύ των δύο χωρών.

Ομπάμα: Άλλο Ιταλία, άλλο Ελλάδα

«Η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα, δεν έχει πρόβλημα ρευστότητας», δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος ενώπιον Ιταλών δημοσιογράφων στο Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμα πρόσθεσε πως η Ιταλία είναι μία μεγάλη και πλούσια χώρα, σε αντίθεση με την Ελλάδα που αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα ρευστότητας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι η Ιταλία δεν πρέπει μόνο να ανακοινώνει τα μέτρα λιτότητας και τις μεταρρυθμίσεις που έχει υποσχεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και να τα εφαρμόσει.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα μέτρα λιτότητας και οι μεταρρυθμίσεις θα εγκριθούν οριστικά το Σάββατο το απόγευμα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επίσημη παραίτηση του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.