Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

VIDEO:Η επιστολή του αδερφού του μαθητή που μούντζωσε τους επισήμους

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στο "Αλ Ταντίρι" εκτενώς στα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου λέγοντας ότι εκείνη τη μέραξεκίνησε η εξέγερση της κοινωνίας.

Μίλησε με σκληρά λόγια για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και έκλεισε διαβάζοντας μια επιστολή του αδελφούτου 16χρονου μαθητή από τη Λάρισα που μούντζωσε τους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Ήταν έκδηλη η συγκίνηση του Λάκη Λαζόπουλου όσο διάβαζε την επιστολή του παιδιού, ενώ έκλεισε τραγουδώντας το "Χαιρετίσματα στην εξουσία" του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Δείτε το απόσπασμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.