Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Πάμε μια δεύτερη βόλτα το βράδυ στη πόλη...ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Φεβρουαρίου


H ομάδα «Οργισμένοι» είμαστε απλοί καθημερινοί Έλληνες πολίτες που πονάμε και οργιζόμαστε με πάρα πολλές καταστάσεις και γεγονότα που διασύρουν την Πατρίδα μας και το συνάνθρωπό μας.
Η δυστυχία των συνανθρώπων μας, που υπάρχει στους δρόμους μας «τρυπάει» την καρδιά.
Σκεφτήκαμε λοιπόν να οργανώσουμε τη δεύτερη «βόλτα το βράδυ στη πόλη , τη ΠΑΡΑΚΕΥΗ 21.30 να βγούμε στους δρόμους της πόλης , να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να προσφέρουμε «χέρι με χέρι» στους άστεγους ο καθένας από εμάς, μια σακουλίτσα με μερικά αναλώσιμα είδη όπως:
 κονσέρβες έτοιμου φαγητού π.χ. ντολμαδάκια, γίγαντες, κεφτεδάκια

 φρούτα π.χ. μπανάνα, πορτοκάλι, μανταρίνι, μήλο

 χυμό ή γάλα φρέσκο (μικρή συσκευασία)

 φρυγανιές ή κράκερς

 σοκολάτα

 ζευγάρι γάντια ή κασκόλ ή ζευγάρι χοντρές κάλτσες

 μερίδα καθαρής τροφής

ή ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας μας που θα μπορέσει να φανεί χρήσιμο στους συνανθρώπους μας που ζουν στο δρόμο.

Το ραντεβού μας είναι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2012 στις 21.30 με 21.45 μπροστά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ της πλατείας Συντάγματος , Αθήνα.
Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μια μεγάλη «παρέα Αγάπης, Αλληλεγγύης, Ανθρωπιάς» να προσφέρουμε χέρι με χέρι χαρά και να εισπράξουμε ΕΥΤΥΧΙΑ.

Διευκρινίζουμε ότι ΔΕΝ συλλέγουμε τρόφιμα ή ρούχα σε κάποιο χώρο, σας περιμένουμε όλους για να μοιραστούμε τη χαρά.

Τα συναισθήματα μας, από την πρώτη μας «βόλτα το βράδυ στη πόλη» ανάμικτα...


Σας παραθέτουμε τα λόγια του μουσικοσυνθέτη κ. Αντώνη Βαρδή , όπως ο ίδιος κοινοποίησε στην επίσημη σελίδα του ΒΑΡΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στο FB :
« Μου έχει τύχει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής μου να νοιώσω έντονα ότι είμαι αχάριστος και να θέλω κι’ άλλα πράγματα για να με κάνουν ευτυχισμένο. Όποτε μου έχει συμβεί αυτό, για λίγες ημέρες συνέρχομαι και λέω στον εαυτό μου «πόσο αχάριστος είμαι με αυτά που μου έχει δώσει η ζωή» αλλά και πάλι ξεχνιέμαι. Φαίνεται ότι είναι μια κατάρα , οι άνθρωποι να θέλουμε πολλά πράγματα και άχρηστα μερικές φορές και να ξεχνάμε πολύ εύκολα.

Χθες το βράδυ, από τις 21.30 μέχρι τις 2.45 το πρωί μαζί με τη γυναίκα μου και μια παρέα από την ομάδα «Οργισμένοι» συνειδητοποίησα πόση χαρά μπορεί να δώσει σε έναν άστεγο ένα γιαούρτι ή ένα ζευγάρι γάντια ή ένα ζευγάρι κάλτσες ή μια κουβέρτα. Το είδαμε στα μάτια τους . Είδαμε αυτά τα μικρά πράγματα πόσο ευτυχισμένους κάνανε αυτούς τους συνανθρώπους μας, που κοιμούνται στο δρόμο μέσα σε κούτες. Χθες το βράδυ, ήμασταν πολύ ζεστά ντυμένοι αλλά κρυώναμε σκεφτείτε πόσο κρύωναν αυτοί οι άνθρωποι .

Χθες το βράδυ, συναντήσαμε παιδιά εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που έδιναν κουβέρτες και ζεστό τσάι στους άστεγους. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά.
Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα «Οργισμένοι» και στους φίλους της σελίδας μου που πήραν μέρος.
Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο πολλοί Έλληνες δοκιμάζονται και περνούν πολύ άσχημα, όμως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βγάλουμε από μέσα μας τον καλό και φιλεύσπλαχνο εαυτό μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Ραντεβού για την επόμενη «βραδινή βόλτα στη πόλη» .
Να μας έχει ο Θεός καλά!!!»
Αναρτήθηκε από την ομάδα "Οργισμένοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.