Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Νόμος 120Σ: Οι Έλληνες πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε


Στο νέο Ελληνικό Σύνταγμα, του 1975 και αναθεωρημένο το 1986, το 2001 και το 2008, το ακροτελεύτιο άρθρο είναι πια το 120. Η ακροτελεύτια διάταξη γράφει επακριβώς:
«1. Το Σύνταγμα αυτό που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Αυτά λέει το Ελληνικό Σύνταγμα στην τελευταία του διάταξη και είναι σαφέστατος ο νόμος στο τι ακριβώς εννοεί. Και εννοεί βέβαια ότι όποτε από πλευράς πολιτικής εξουσίας επιχειρηθεί η κατάλυσή του και η ουσιαστική υποδούλωση του φρονήματος του Λαού μας και της Πατρίδας μας εμείς, οι Έλληνες πολίτες, είμαστε υποχρεωμένοι, αλλά και δικαιούμαστε, να αντιδράσουμε με ΟΛΑ τα δυνατά μέσα, για να αποφευχθεί η σκλαβιά της χώρας μας!
Έχουμε κάθε δικαίωμα, αλλά και ιερή υποχρέωση, να αντιδράσουμε όπως εμείς κρίνουμε πιο ορθά για την υπεράσπιση της ατομικής μας ελευθερίας και της εθνικής μας κυριαρχίας!

Το κακό είναι πως αυτά τα σκληρά μέτρα, τα αντισυνταγματικά και παράνομα, που παίρνονται σε βάρος του Λαού μας και που οδηγούν το Έθνος μας σε συρρίκνωση, έχουν πια την απόλυτη υποστήριξη του Αντώνη Σαμαρά, που και αυτός εγκατέλειψε την πατριωτική του στάση και αποδέχτηκε τα όσα οι ξένοι ορίζουν στην πλάτη μας...

Τι μένει λοιπόν; Υπεράσπιση του Συντάγματος και της Εθνικής μας Αυτοδιάθεσης, για να φύγει αυτή η νεοταξική δικτατορία από το κεφάλι μας
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.