Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικά κονδύλια: Διπλασιάστηκαν το 2011 κατέθεσε η Ε. Βόζεμπεργκ


Διπλασιασμό των μυστικών κονδυλίων που διατέθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών το 2011 κατήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ στην κατάθεσή της στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Σπ. Μουζακίτη, που ερευνά την υπόθεση.

Αλλά και το 2010, σύμφωνα και με τις ερωτήσεις της κ. Βόζεμπεργκ στη Βουλή, από τα 18 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί δόθηκαν τελικά 68 εκατομμύρια, υπέρβαση 50 εκατομμυρίων ευρώ.


Την ίδια χρονιά, σύμφωνα με τη βουλευτή, διατέθηκαν και άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ από άλλο κωδικό του προϋπολογισμού.

Η κ. Βόζεμπεργκ είναι η τρίτη μάρτυρας που καταθέτει για τα μυστικά κονδύλια. Την περασμένη Τετάρτη κατέθεσε στον εισαγγελέα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών κ. Ι. Α. Ζέπος, ενώ ως πρώτος μάρτυρας κατέθεσε για την υπόθεση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας.

Το θέμα των μυστικών κονδυλίνων και της απαγόρευσης από τον νόμο να δίνονται στοιχεία για αυτά ακόμα και στη Βουλή, έθεσε τη Δευτέρα ο κ. Τσίπρας και στη συνάντησή του με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο υπουργός κ. Στ. Δήμας υποσχέθηκε ότι σε συνεργασία με την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα συζητηθεί η επανεξέταση του θεσμικού πλαισίου στην κατεύθυνση της εξασφάλισης της διαφάνειας.

tovima.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.