Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κρίσιμα είναι τα δύο επόμενα 24ωρα για την χώρα

Κρίσιμα είναι τα δύο επόμενα 24ωρα για την χώρα : Κρίσιμα είναι τα δύο επόμενα 24ωρα για την χώρα, αφού κυβέρνηση και κόμματα πρέπει να λάβουν σημαντικές αποφάσεις έπειτα από τη διορία που έδωσε η

Κρίσιμα είναι τα δύο επόμενα 24ωρα για την χώρα, αφού κυβέρνηση και κόμματα πρέπει να λάβουν σημαντικές αποφάσεις έπειτα από τη διορία που έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τρόικα και πιστωτές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αντιμέτωποι με δύσκολες αποφάσεις σε τρία κυρίως θέματα - τους μισθούς, τις επικουρικές συντάξεις και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών -, στα οποία οι απόψεις διίστανται όχι μόνο με την τρόικα, αλλά και μεταξύ τους, όπως και στο εσωτερικό των κομμάτων τους, αναμένεται να βρεθούν οι τρεις αρχηγοί στη νέα συνάντησή τους υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, που ενδεχομένως θα πραγματοποιηθεί απόψε ή αύριο.

Τα μέτρα στο πλαίσιο του νέου Μνημονίου που θα συνοδεύουν τη συμφωνία για το PSI, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση θα γίνει στις 12:45. Αργότερα, εντός της ημέρας ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να συναντηθεί και με τους επικεφαλής της τρόικας.

Στη συνέχεια, στις 15.30 σήμερα, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ που θα εξετάσει τα θέματα της νέας δανειακής σύμβασης και του PSI, αλλά και των εσωκομματικών εξελίξεων. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Οικονομικών με θέμα συζήτησης τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το PSI και το νέο μνημόνιο.

Πηγή : tanea.gr
Αναρτήθηκε από την Βάσια Αγία Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.