Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Δίνουν 440.000 ευρώ για σάντουιτς των πολιτικών!

Για το κέτερινγκ των τριών VIP αεροσκαφών με τα οποία πετούν οι κυβερνώντες.

Δίνουν 440.000 ευρώ για σάντουιτς των πολιτικών!

Την ώρα που ο απλός φορολογούμενος αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα στοιχειώδη του έξοδα και η Πολιτεία ζητά συνεχώς την... κατανόηση των πολιτών, η Πολιεμική Αεροπορία αποφάσισε να δώσει το «ευτελές» ποσό των... 440.000 ευρώ για σάντουιτς που θα σερβίρονται στα... VIP σκάφη της, σε διαγωνισμό που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», o VIP στόλος αποτελείται από τρία αεροσκάφη, που χρησιμοποιούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, όποτε παραστεί ανάγκη. Τα δύο αεροσκάφη εκτελούν δρομολόγια εντός Ευρώπης, ενώ μόνο το ένα εκτελεί υπερατλαντικά ταξίδια.

Το κόστος συντήρησης και καυσίμων για τις πτήσεις αυτές δεν είναι αμελητέο, καθώς κάθε ώρα πτήσης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 5.000 ευρώ. Το 2010, έγιναν περίπου 134 ώρες πτήσεις και το 2011 140.

Ακόμη κι αν κανείς θεωρήσει ότι οι πτήσεις με τα συγκεκριμένα αεροσκάφη είναι αναγκαίες, ουδείς μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρονται στους VIP επιβάτες, εξόδοις φυσικά των Ελλήνων φορολογουμένων, ώστε ο διαγωνισμός για το κέτερινγκ για τα επόμενα δύο έτη να κοστολογείται στα 440.000 ευρώ!

Την ίδια ώρα, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης, καθώς από το 2009 μέχρι σήμερα οι λειτουργικές δαπάνες μειώθηκαν κατά 40%, με τις περικοπές να πλήττουν την «καρδιά» του σώματος, δηλαδή το προσωπικό και τη συντήρηση των οπλικών συστημάτων που υπάρχουν।Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.