Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Bild: «Ξεκουμπιστείτε από δω Ναζί»!


Την φωτογραφία ενός Έλληνα διαδηλωτή να καίει χθες μια γερμανική σημαία έξω απ’ τη Βουλή, φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της η Bild.

Με τον τίτλο «Ξεκουμπιστείτε από δω Ναζί», η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας σχολιάζει τα αντιγερμανικά συνθήματα που ακούστηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο φωτογραφίες από τις σημερινές πορείες, που κάνουν το γύρο των γερμανικών Μέσων, αποδεικνύουν σύμφωνα με την Bild, την «γιγάντωση των αντιγερμανικών συναισθημάτων από τους Έλληνες».

Όπως διαβάζουμε στο mediagate.gr, το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ορισμένοι από τους εκατοντάδες διαδηλωτές στην Αθήνα έκαψαν μια γερμανική σημαία έξω από το κτίριο της Βουλής φωνάζοντας «Εξαφανιστείτε από εδώ Ναζί»».

«Τα αρνητικά συναισθήματα των Ελλήνων απέναντι στην Γερμανία γιγαντώνονται, ειδικά μετά την πρόσφατη πρόταση για διορισμό επιτρόπου. Στις εφημερίδες γίνεται όλο και πιο συχνά λόγος για Τέταρτο Ράιχ», αναφέρει η Bild.

Πηγή on-news.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.