Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Κρήτη: Εξαμελής οικογένεια έχει για σπίτι... το αυτοκίνητο

Η εικόνα της χώρας μας είναι τραγική… Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που λόγω οικονομικών δυσχερειών μένουν χωρίς στέγη… Συγκλονίζει το προσωπικό δράμα ενός άνεργου οικοδόμου από το Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος μαζί με την γυναίκα του και τα 4 παιδιά του, ηλικίας 12, 11, 7 και 20 ετών,ζουν μέσα στο αυτοκίνητό τους…

Μέσα στην παγωνιά ο ένας κουρνιάζει στον άλλο προσπαθώντας να ζεσταθούν…Ο γολγοθάς της οικογένειας ξεκίνησε από την στιγμή που ο 33χρονος πατέρας έμεινε χωρίς δουλειάΑποτέλεσμα αυτού ήταν να μην μπορεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες να φανεί ασυνεπής στην πληρωμή του ενοικίου του σπιτιού που νοίκιαζαν μερικά στενά μακριά από την πλατεία Σινάνη του Ηρακλείου.

Πριν από λίγες μέρες ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τούς έκανε έξωση.Επίσης τις γιορτές των Χριστουγέννων για τον ίδιο λόγο ο ιδιοκτήτης τους έκοψε το ρεύμα, αφήνοντάς τους να κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μέσα στο σκοτάδι και στην παγωνιά.

Μέσα στην απογοήτευσή τους και μη έχοντας πού αλλού να πάνε, καταφύγιο για αυτούς για περίπου μια βδομάδα έγινε το αυτοκίνητό τους.

Εκεί έτρωγαν, εκεί κοιμόντουσαν, εκεί διάβαζαν τα παιδιά. Μετά, μάλιστα, και την ξεκάθαρη ειδοποίηση του ιδιοκτήτη, το σπίτι πρέπει πλέον να παραδοθεί, οριστικά και αμετάκλητα, την Τετάρτη.

Ο πατέρας αυτός που δουλεύει από τα 14 του ζητά το αυτονόητο… Μια στέγη να τους στεγάσει και μια δουλειά για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν ξανά, ώστε να μπει τέλος στον καθημερινό εφιάλτη που ζουν.

Πηγή: flashnews, εφημερίδα Νέα Κρήτη,madata.gr.

Αναρτήθηκε από Βάσια(Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.