Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Βρετανός ευρωβουλευτής: Η Ελλάδα είναι αποικία


Μετωπική σύγκρουση μεταξύ του –γερμανικής καταγωγής- νέου προέδρου της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς και του ιδιόρρυθμου ευρωσκεπτικιστή αρχηγού του βρετανικού κόμματος UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ σημειώθηκε την Τετάρτη με αφορμή την πρόταση περί επιτροπείας στη χώρα μας.

Ο Φάρατζ συνέκρινε το γερμανικό σχέδιο να διοριστεί ειδικός επίτροπος για τον προϋπολογισμό στη χώρα μας με την τοποθέτηση στην Αθήνα ενός «γκαουλάιτερ». «Σήμερα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Ελλάδα δεν είναι πια τίποτε άλλο από μια αποικία» πρόσθεσε μάλιστα.

Η αναφορά περί «γκαουλάιτερ», οι οποίοι ήταν κυβερνήτες των κατακτημένων περιοχών επί ναζιστικού καθεστώτος , προκάλεσε αμέσως την αγανάκτηση των γερμανών ευρωβουλευτών και την έκρηξη του Μάρτιν Σουλτς.

«Αυτοί που διαδίδουν τον εθνικισμό σε αυτόν τον οίκο είναι αυτοί που τοποθετούν σημαίες στην έδρα τους για να επιδείξουν τον εθνικισμό τους και στους οποίους όπως γνωρίζω ανήκετε», ανταπάντησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος απείλησε να διώξει τον Φάρατζ από την αίθουσα αν δεν ανακαλέσει.

Από την πλευρά του, ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Πρασίνων Ράινχαρντ Μπίτικοφερ κατηγόρησε τον Φάρατζ για διάδοση «του μίσους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του μίσους ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς λαούς» και του ζήτησε να αποσύρει τις δηλώσεις του.

Αρνούμενος να ζητήσει συγγνώμη, ο Νάιτζελ Φάρατζ αποχώρησε από την αίθουσα της Ευρωβουλής.
Πηγή Σκαι
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.