Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Θα δεσμεύουν τα χρήματα της Ελλάδας για να πληρώνεται μόνο το χρέος


Πρόκειται πλέον για ξεκάθαρο ωμό εκβιασμό, εκτός από την αναβολή της απόφασης και την υπό όρους σύγκλησή του την Τετάρτη, αφού δηλαδή ψηφιστούν στην Βουλή όλα τα δυσβάσταχτα μέτρα του νέου Μνημονίου,

οι Ευρωπαίοι εταίροι και δανειστές μας δηλώνουν πλέον καθαρά ότι το διαβόητο σχέδιο Γερμανών και Γάλλων για δημιουργία δεσμευτικού λογαριασμού.

Πρόκειται για τον λογαριασμό που θα αποσκοπεί στη χρηματοδότηση μόνο του χρέους και όχι στη χρηματοδότηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας. Ταμείο από το οποίο δηλαδή θα αποπληρώνονται οι ιδιώτες ομολογιούχοι και οι εταίροι δανειστές μας και οι κεντρικές τράπεζες.

Χθες και ενώ μέχρι στιγμής όλοι το έβλεπαν ως μια ιδέα που ίσως έπρεπε κάποια στιγμή να συζητηθεί ο πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε ξεκάθαρα ότι αυτή η πιθανότητα μελετάται ήδη.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος ,Όλι Ρεν μετά το τέλος των εργασιών του Eurogroup στις Βρυξέλλες είπε ξεκάθαρα:
“μελετάται από την Επιτροπή”, η οποία τη θεωρεί “μια ορατή πιθανότητα”, όπως και η ευρωζώνη.

Πηγή newsit.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.