Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Νέα συμμορία με Καλάσνικοφ εν δράσει στην Αττική!


Τον τρόμο και τον πανικό σπέρνει η νέα συμμορία με τα Καλάσνικοφ. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αναδειχθεί στην υπ’ αριθμόν ένα ομάδα αδίστακτων κακοποιών που αναζητά η Αστυνομία.

Αποτελείται από τρία άτομα, έχει πραγματοποιήσει ληστείες και διαρρήξεις σε σπίτια εύπορων ατόμων στα βόρεια και νότια προάστια της Αθήνας, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, παίρνει και τα αυτοκίνητα των θυμάτων.

Όπως γράφει σήμερα η Espresso, η σπείρα έχει κάνει ήδη δώδεκα ληστείες και έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις Αρχές. Ωστόσο, το ευτύχημα είναι ότι μέχρι στιγμής είναι πως η άγρια συμμορία δεν έχει πειράξει κανένα από τα θύματά της.

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.