Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Ζάκυνθος: Χωρίς ρεύμα νοικοκυριά που δεν πλήρωσαν το χαράτσι

Ζάκυνθος: Χωρίς ρεύμα νοικοκυριά που δεν πλήρωσαν το χαράτσι : Διακοπές ρεύματος φαίνεται ότι έχει κάνει και στην Ζάκυνθο η Δ.Ε.Η., αφού καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέες σχετικές περιπτώσεις, με τους πολίτες

Διακοπές ρεύματος φαίνεται ότι έχει κάνει και στην Ζάκυνθο η Δ.Ε.Η., αφού καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέες σχετικές περιπτώσεις, με τους πολίτες να καταγγέλουν ότι μένουν στο σκοτάδι, επειδή δεν πλήρωσαν το χαράτσι για τα ακίνητα, το οποίο επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η κ. Μπιάζη, κατήγγειλε πως εδώ και έναν μήνα έχει μείνει χωρίς ρεύμα, επειδή δεν εξόφλησε τους δύο λογαριασμούς που της έστειλε η ΔΕΗ και που μέσα σε αυτούς υπήρχε και το ποσό για το χαράτσι.

Η καταγγέλλουσα συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που έχει δημιουργηθεί στο νησί.

Οι κ. Κωστάκης, Κασιμάτης, Καμπίτσης και Λογοθέτης, κάλεσαν τον κόσμο να αντισταθεί απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και πρόσθεσαν πως έχει κατατεθεί στη ΔΕΗ ομαδική εξώδικη διαμαρτυρία, καθώς και προειδοποίηση για αστικές και ποινικές ευθύνες, σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε 64 πολίτες.

Πηγή : madata.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.