Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Υπέρ της Γερμανίας η απόφαση της Χάγης


Υπέρ της Γερμανίας η απόφαση της Χάγης.
Ο λαός μπορεί να κατακτήσει το δίκιο του μόνο σε εναντίωση με τους ιμπεριαλιστικούς θεσμούς, με πάλη για την ανατροπή τους, τονίζει το ΚΚΕ με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης για το Δίστομο.
Καλεί δε τον ελληνικό λαό να αξιολογήσει πόσο σοβαρές είναι οι θέσεις των «διαφόρων ευρωλάγνων, θεσμολάγνων και ευρωαριστερών» που μιλούν για αξιοποίηση του διεθνούς δικαίου, του ευρωπαϊκού κεκτημένου.
«Στεκόμαστε όρθιοι και οργισμένοι απέναντι στη νέα επίδειξη ισχύος, των νεοχιτλερικών δια του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, αυτή τη φορά», σημειώνει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και συμπληρώνει: « Η υπόθεση, δεν κλείνει για μας τους Έλληνες και συνιστά τη μία μόνο πτυχή διεκδίκησης του συνόλου των πολεμικών αποζημιώσεων, που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα».
Πηγή Τρομακτικό
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.