Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Επιχείρηση «σκούπα» του δήμου στους άστεγους στο Ρουφ



Άρον άρον έδιωξε τους αστέγους που φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο στο Ρουφ, ο δήμος Αθηναίων λίγες μόλις ώρες πριν ξεσπάσει η καταρρακτώδης βροχή στην Αττική.

Η δημοτική αστυνομία ανέλαβε δράση και απομάκρυνε με το ζόρι τους άπορους που είχαν βρει καταφύγιο στις εγκαταστάσεις. Ανάμεσα στους ανθρώπους που εκδιώχθηκαν βίαια ήταν μια έγκυος και μια τραυματισμένη σε τροχαίο γυναίκα.

Το επιχείρημα της δημοτικής αρχής για την απομάκρυνση των αστέγων από το γυμναστήριο είναι ότι ο χώρος πρέπει να απολυμανθεί για να παραδοθεί την Τρίτη στους αθλητές, καθώς διοργανώνεται αγώνας μπάσκετ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο δήμος Αθηναίων, χωρίς καμία προειδοποίηση, είχε και πάλι κλείσει τις πόρτες τους γυμναστηρίου με αποτέλεσμα οι άποροι να βρεθούν και για άλλη μια φορά στο δρόμο।
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.