Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του για εννιά χρόνια



Η Αστυνομία στην Παλαιστίνη προχώρησε το Σάββατο στην απελευθέρωση μιας 20χρονης γυναίκας την οποία ο πατέρας της κρατούσε φυλακισμένη στο μπάνιο του σπιτιού τους για εννιά ολόκληρα χρόνια.

Το απίστευτο γεγονός συνέβη στην πόλη Καλκίλγια στην Δυτική Όχθη και ο συλληφθείς υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις στους αστυνομικούς πως προχώρησε σε αυτή την ένεργεια λόγω οικογενειακών διαφορών.

«Λάβαμε πληροφορίες πως ένας πατέρας κρατούσε έγκλειστη την κόρη του. Όταν φθάσαμε στο σπίτι, ακούσαμε κραυγές που καλούσαν σε βοήθεια. Τελικά αποκαλύφθηκε πως μια γυναίκα βρισκόταν φυλακισμένη στο μπάνιο του σπιτιού, μέσα στον οποίο βρέθηκαν μια κουβέρτα και ένα στρώμα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας.

«Ο πατέρας παραδέχθηκε ότι κρατούσε την κόρη του έγκλειστη στο μπάνιο απ' όταν ήταν στην ηλικία των 11 ετών. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε βγει ποτέ εξώ», προστίθεται.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κϋπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.