Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Fitch: Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αλλά δεν θα βγει από την ευρωζώνη


Την εκτίμησή ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αλλά θα παραμείνει στην Ευρωζώνη έκανε την Τετάρτη το κορυφαίο στέλεχος της Fitch, Ντέιβιντ Ράιλι, επικεφαλής του τμήματος αξιολόγησης κρατών του διεθνούς οίκου αξιολόγησης.

Ο Ντέιβιντ Ράιλι, εξέφρασε, ακόμη, την ανησυχία του ότι σε περίπτωση μη ελεγχόμενης χρεοκοπίας της Ελλάδας, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκροής των κεφαλαίων από την ευρωζώνη ή ακόμη και διάλυσης της ζώνης του ευρώ.

Το στέλεχος ανέφερε την εκτίμηση του οίκου πως η επιβίωση της Ευρωζώνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις εξελίξεις στην Ιταλία -τονίζοντας την άποψή της πως η Ρώμη πρέπει να βάλει στην άκρη τη λιτότητα και να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη.

«Δεν πιστεύουμε μεν πως η λιτότητα είναι πολιτική που υπονομεύει τον εαυτό της, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται η Ιταλία, η περαιτέρω λιτότητα πιθανότατα δεν θα είναι δυνατή» είπε ο Ράιλι, λέγοντας πως η ιταλική κυβέρνηση «πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στις δυναμικές ανάπτυξης».

Σε ότι αφορά στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Γαλλίας, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν αναμένεται η χώρα να επιστρέψει σε καθεστώς θετικής προοπτικής πριν το 2013.

To ερώτημα είναι αφού όλοι προβλέπουν αυτή την, πρακτικά τεχνική, χρεοκοπία, γιατί πρέπει να υπογράψουμε εμείς τώρα εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και να υποθηκεύσουμε τον εθνικό πλούτο...

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.