Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΝΥ Τimes: "Ποια διάσωση της Ελλάδας; Τις τράπεζες προστατεύει το νέο Μνημόνιο"!


Πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, που, όμως, «δεν έχει ως στόχο να σώσει την Ελλάδα» χαρακτηρίζει τη νέα δανειακή συμφωνία η εφημερίδα New York Times.

Όπως υποστηρίζει το άρθρο των ΝΥΤ, βασική μέριμνα της Ευρώπης δεν είναι η στήριξη της χώρας αλλά η προστασία του τραπεζικού συστήματος. Εάν η Ελλάδα καταρρεύσει «θα πάρει μαζί της και το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα».

Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την οριστική συμφωνία, η Ευρώπη θα έχει καταφέρει να «στήσει ένα φράχτη γύρω από την ελληνική τραγωδία και να προστατεύσει το μεγαλύτερο μέρος -αν και όχι ολόκληρη ίσως- την Ευρωζώνη» γράφει η εφημερίδα και τότε «θα μπορεί να αφήσει την Ελλάδα να πέσει».

«Όσο για τη διάσωση της χώρας; Ε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα» αναφέρει το άρθρο...

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.