Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Παρατηρήσατε το κόκκινο τηλέφωνο στο Youtube ?

Όσοι έχετε επισκεφτεί τις τελευταίες ώρες το Youtube ίσως έχετε παρατηρήσει ένα κόκκινο τηλέφωνο πάνω αριστερά, δίπλα στο λογότυπο...

Κλικάροντας στο τηλέφωνο αυτό λοιπόν, πραγματοποιείτε μια ''κλίση'' στο κανάλι του Λευκού Οίκου στο Youtube, όπου οι Αμερικανοί μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους στον Πρόεδρο Ομπάμα.

Η συνέντευξη με τους χρήστες του Youtube και του διαδικτύου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου, μετά την ομιλία του (το λεγόμενο State of Union), και φαίνεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος εκμεταλεύεται σωστά τα media και το διαδίκτυο για την προβολή του, εν'όψη των εκλογών του 2012.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.