Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΥΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Σκληρές αποφάσεις και μέτρα που θα πλήξουν τα εργασιακά και στις κοινωνικές παροχές, προοιωνίζονται τα στοιχεία της Κομισιόν που φωτογραφίζουν ραγδαία αύξηση της ανεργίας και περαιτέρω μείωση των αποδοχών...
των εργαζομένων.

Η έκθεση της Κομισιόν, με βάση την οποία επικαιροποιείται το Μνημόνιο, προβλέπει περαιτέρω μείωση του κόστους εργασίας κατά:

- 3,1% το 2011
- 2,9% το 2012
- 1,5% το 2013
- 1% το 2014 και
- 0,6% το 2015.

Οι καταγεγραμμένοι άνεργοι εκτιμάται ότι θα φτάσουν στις:

- 833.000 το 2011

- 925.000 το 2012 και το 2013

- 897.000 το 2014

- 870.000 το 2015.

Εν όψει των κρίσιμων αποφάσεων για το δεύτερο «πακέτο» στήριξης, η Κομισιόν ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ενδεδειγμένη η μείωση των φορολογικών συντελεστών, ενώ παράλληλα ασκείται έντονη πίεση για επανεξέταση των αυξήσεων 1,6% που προβλέπει η ισχύουσα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, αλλά και για τριμερή συμφωνία κυβέρνησης, εργοδοτών, συνδικάτων με φόντο τους κατώτερους μισθούς, τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, τις ασφαλιστικές εισφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.