Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Η κυβερνητική προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο


Δεν ορρωδούν προ ουδενός στο Μαξίμου, αρκεί να κερδίσουν έστω και μερικά ψίχουλα συμπάθειας από τους εξοργισμένους πολίτες.
Για του λόγου το αληθές ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του μετά τη σύνοδο κορυφής είπε ότι η μεγάλη πίεση στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα ο σύμβουλός του σε ευρωπαϊκά θέματα Γιώργος Γλυνός, ενώ ιατρική φροντίδα χρειάστηκε και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Ζανιάς.

Καταρχήν να ευχηθούμε περαστικά στους ανθρώπους. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε τον άκρατο λαϊκισμό του Παπανδρέου…

Κι αυτό γιατί ο… ευαίσθητος πρωθυπουργός μας, δεν έχει μπει ποτέ στον κόπο να κάνει κάνα σχόλιο για τα καθημερινά δράματα που ζουν χιλιάδες οικογένειες ή να πει κάτι για τις δεκάδες αυτοκτονίες πολιτών και επιχειρηματιών, λόγω της οικονομικής ασφυξίας.

ΥΓ. Αφήνουμε κατά μέρος τα πράσινα παπαγαλάκια και τη σπέκουλα που κάνουν από χθες με το θέμα της υγείας των συμβούλων του Μαξίμου…


kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.