Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ: ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ - ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ


Όπως φαίνεται, η καταγγελία από 26χρονη εναντίον γυναικολόγου στη Λάρνακα, δεν είναι και η μόνη.

Στον απόηχο των χθεσινών καταγγελιών από γυναίκα, η οποία ξύπνησε μετά από νάρκωση κατόπιν επέμβασης, βρίσκοντας τον γυναικολόγο της γυμνό από πάνω της, σύμφωνα με το Sigmalive νέα παρόμοια καταγγελία από 25χρονη ασθενή του ίδιου ιατρού έρχεται να ενισχύσει την πρώτη. Μετά την νέα καταγγελία, ο 56 γυναικολόγος επανασυνελήφθη χθες το βράδυ, ενώ εκτός από τις κατηγορίες για αδικήματα που αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικων προσώπων και άσεμνης επίθεσης, θα βρεθεί αντιμέτωπος και με κατηγορίες για παράνομη διατήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων, και κυκλοφορία φαρμακευτικού προϊόντος για το οποίο δεν έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας. Στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γιατρού εντοπίστηκαν φωτογραφίες τόσο της συγκεκριμένης γυναίκας όσο και άλλων γυναικών. Ο 56χρονος οδηγείται το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή του για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Πρόκειται για γιατρό του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος διατηρεί κλινική στην επαρχία Λάρνακας. Υπενθυμίζεται ότι μετά την πρώτη σύλληψη του ιατρού, μέλη του ΤΑΕ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος διερεύνησαν την κλινική, από την οποία παρελήφθησαν ως τεκμήρια τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τέσσερα τηλέφωνα για να τύχουν περαιτέρω επιστημονικής εξέτασης αλλά και αξιοποίησης στο πλαίσιο της υπό διερεύνησης υπόθεσης.
Το θύμα υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, από την οποία προέκυψαν σημαντικά ευρήματα. Τo SigmaLive επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Γυναικολογικής και Μαιευτικής Εταιρείας Κύπρου, Μάριο Λιασίδη, ο οποίος μας ανέφερε ότι ενώπιον του συνδέσμου δεν υπεβλήθη σχετική καταγγελία για τον εν λόγο ιατρό στο παρελθόν. «αναμένουμε τα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών και στην συνέχεια θα δούμε πως θα πράξουμε», μας ανέφερε ο κ. Λιασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.