Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ : Στην Λεμεσό ο Thomas Cook


Την πόλη της Λεμεσού επέλεξε ο γνωστός ταξιδιωτικός οργανισμός Thomas Cook, για να παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα διακοπών του για την καλοκαιρινή περίοδο 2012.

Το γεγονός αυτό θεωρείται πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα τιμητικό για την πόλη μας, στην οποία θα βρεθούν 75 Γερμανοί δημοσιογράφοι για να καλύψουν το γεγονός.

Αναφέρουμε ότι ποσόστό της τάξης του 6,4%, των πελατών του Τhomas Cook επέλεξε το 2010 την Κύπρο για τις καλοκαιρίνες τους διακοπές ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2011 οι αφίξεις Γερμανών τουριστών αυξήθηκαν κατά 27%. Με αυτά τα δεδομένα, η γερμανική αγορά καθίσταται πλέον μια από τις προτεραιότητες του ΚΟΤ.

“Η γερμανική αγορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, η τρίτη σημαντικότερη αγορά με πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά। Τουρισμό με υψηλή κατα κεφαλή δαπάνη, καλή κατανομή ανάμεσα σε χειμώνα και καλοκαίρι, καλη γεωγραφική κατανομή και τουρίστες που επιλέγουν κυριως ξενοδοχεια 4 και 5 αστερων”, είπε ο ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΚΟΤ Λεύκος Φυλακτίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ”.

ΠΗΓΗ : http://www.lemesos-blog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.