Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

ΗΠΑ Υλική βοήθεια στέλνει το Πεντάγωνο στην Τουρκία


Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Λίον Πανέτα έδωσε εντολή στρατιωτικό αεροσκάφος να παραδώσει στην Τουρκία υλική βοήθεια μετά το σεισμό με σχεδόν 600 νεκρούς, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

Ο αμερικανός υπουργός 'Αμυνας Λίον Πανέτα έδωσε εντολή στρατιωτικό αεροσκάφος να παραδώσει στην Τουρκία υλική βοήθεια μετά το σεισμό με σχεδόν 600 νεκρούς, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

"Οι ΗΠΑ έλαβαν αίτημα της τουρκικής κυβέρνησης για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας μετά τον καταστροφικό σεισμό που συγκλόνισε την επαρχία Βαν αυτή την εβδομάδα", αναφέρει ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κέρμπι σε ανακοίνωση.

Μετά το αίτημα αυτό, ο Πανέτα ζήτησε η υλική βοήθεια να αποσταλεί "μέσα σε ένα 24ωρο", πρόσθεσε. Κλινοσκεπάσματα, πανωφόρια και υπνόσακοι περιλαμβάνονται στη βοήθεια αυτή.

Η Τουρκία δέχτηκε τη βοήθεια πολλών χωρών για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Το Ισραήλ και η Αρμενία, χώρες με τις οποίες η 'Αγκυρα διατηρεί τεταμένες σχέσεις, έστειλαν και αυτές ανθρωπιστική βοήθεια.


ΠΗΓΗ : http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.