Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

17 Νοέμβρη: Το επόμενο …τεστ


Δική σας η ευθύνη για την ομαλή εξέλιξη του εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου ενημερώνει την Κυβέρνηση η Σύγκλητος του Ε.Μ.Πολυτεχνείου.
Η ομαλή εξέλιξη του επικείμενου εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου εξαρτάται αποκλειστικά από εξωτερικούς , ως προς το Ιδρυμα, παράγοντες και τα μέλη ή τα όργανα του ΕΜΠ δεν έχουν τη νομική ή την ουσιαστική αρμοδιότητα ή δυνατότητα , αποφάσισε , η Σύγκλητος του ΕΜΠ να ενημερώσει εγγράφως τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη καθώς και την εισαγγελία Πρωτοδικών , και γι αυτό το λόγο , σημειώνει αρνούνται κατηγορηματικά να αναλάβουν την οποιαδήποτε ευθύνη , όσον αφορά:

-στην πρόληψη πράξεων δολιοφθοράς , καταστροφών, ή βίας, όπως π.χ. τον έλεγχο των εισερχόμενων στους χώρους του εορτασμού,
-στην αντιμετώπιση πράξεων δολιοφθοράς , καταστροφών ή βίας, από οποιονδήποτε και οπουδήποτε και αν εκδηλωθούν
H Σύγκλητος καλεί την κυβέρνηση «για την έγκαιρη κατάρτιση και την αποτελεσματική εφαρμογή ενός ορθολογικού , αξιόπιστου και το κυριότερο κατάλληλο για την εθνική σημασία της γιορτής σχεδίου πρόληψης, χωρίς τραυματισμούς της ιστορικής μνήμης και του νοήματος της επετείου, να αποτρέψει κάθε πράξη καταστροφής, δολιοφθοράς ή βίας».


ΠΗΓΗ: esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.