Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Formula 1 - GP Ινδίας στον Alpha στις 11:30


Formula 1

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011
Απευθείας μετάδοση στις 10:30
Grand Prix Ινδίας
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 17ο αγώνα της χρονιάς, το GP Ινδίας, στο Νέο Δελχί.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, διεξάγεται αγώνας της F1 στην Ινδία. Για να το πετύχουν αυτό οι Ινδοί αρχικά έπεισαν τον Μπέρνι Έκλεστον να τους αναθέσει τη διοργάνωση του αγώνα. Σε αυτό συνετέλεσε εκτός των άλλων, η συμμετοχή της Ινδικής ομάδας Force India, αλλά και των Ινδών πιλότων Ναράιν Καρθικέγιαν και Καρούν Τσάνκοκ. Αφού κατοχύρωσαν το δικαίωμα διοργάνωσης έναντι 35 εκ. δολαρίων ετησίως, κατασκεύασαν (η Jaypee Sports International, με κόστος 215 εκ. δολάρια) το εντυπωσιακό Buddh International Circuit στα περίχωρα του Νέου Δελχί και ξόδεψαν άλλα 20 εκ. δολάρια για τη διοργάνωση του αγώνα. Στόχος των Ινδών είναι η τοποθέτηση της πρωτεύουσάς τους στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.

Ο απεσταλμένος του Alpha στο Νέο Δελχί, Πάνος Σεϊτανίδης θα μεταφέρει το κλίμα των πάντοκ πριν την εκκίνηση του αγώνα, τον οποίο θα περιγράψουν οι Νίκος Κατσαρός και Τάκης Πουρναράκης.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 10:30
Εκκίνηση αγώνα: 11:30

Πηγή: www.alphatv.gr/formula1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.