Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Σοκάρει… Γυναίκα με τα πόδια γίγας!



















Έναν εφιάλτη ζει μία γυναίκα από την Βρετανία, εξαιτίας των ποδιών της, που μεγαλώνουν σε αντίθεση με το υπόλοιπο κορμί της.

Η Μάντυ Σέλαρς είναι 34 ετών και πάσχει από μία ασθένεια… άγνωστη!

gigantiaPodia3

Οι γιατροί δεν μπορούν να πουν γιατί τα πόδια της 34άχρονης μεγαλώνουν σε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα της και η μόνη λύση που της έχουν δώσει είναι ριζικός ακρωτηριασμός των κάτω άκρων και φυσικά με δική της ευθύνη.

gigantiaPodia2
Η άτυχη κοπέλα, για να μπορεί να μετακινηθεί χρησιμοποιεί πατερίτσες και ένα ειδικό αυτοκίνητο. Ωστόσο το χειρότερο είναι πως η κατάστασή της επιδεινώνεται συνεχώς, γιατί τα πόδια της εξακολουθούν και μεγαλώνουν. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος των ποδιών μου, κάνουν το περπάτημα δύσκολο και χρειάζονται δεκανίκια για να σταθώ όρθια. Χρησιμοποιώ ένα ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι, όταν πάω έξω».
Η 34άχρονη, ταξίδεψε στις ΗΠΑ για μια νέα Θεραπεία αλλά δυστυχώς δεν βρήκε λύση στο πρόβλημα της και σκέφτεται τον ακρωτηριασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.