Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Σε συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Κρήτη «Αυταρχικοί όσοι διαιρούν το λαό»


«Αυταρχισμός είναι, όταν κάποιοι ελάχιστοι επιλέγουν να προσβάλουν τις εκδηλώσεις τιμής στους αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας, ακόμα και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυταρχισμός είναι, να θέλουν να διαιρούν το λαό σε εθνικόφρονες και μη. Και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει αυτές τις ακραίες συμπεριφορές. Διότι αυτές οι συμπεριφορές δεν τραυματίζουν κάποιους αντιπάλους, τραυματίζουν βαθιά τις δημοκρατικές μας παραδόσεις και το δημοκρατικό ήθος του λαού μας».

Αυτά δήλωσε ο πρωθυπουργός το βράδυ της Παρασκευής απο τον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου βρίσκεται, προεδρεύοντας στις εργασίες της Ειδικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τις εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο, την αποκαλούμενη Αραβική Ανοιξη.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την Παρασκευή, στις 4 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε πως όσοι διαμαρτύρονται το κάνουν εις βάρος όλων μας και εις βάρος των συμφερόντων της χώρας.

Στην επικοινωνία του με τον Πρόεδρο ης Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια χαρακτήρισε τα γεγονότα προσβολή τους εθνικούς αγώνες, προσπάθεια υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών.


ΠΗΓΗ : http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.