Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Συναγερμός στο Μισούρι για περίεργο UFO

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του UFO που τρομοκρατεί την πολιτεία του Μισούρι τις τελευταίες ημέρες...

Συναγερμός στο Μισούρι για περίεργο UFO

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του UFO που τρομοκρατεί την πολιτεία του Μισούρι τις τελευταίες ημέρες. Υπάρχουν αμέτρητες μαρτυρίες του περίεργου ιπτάμενου αντικειμένου, που μοιάζει με μηχανικό αρθρόποδο τέρας!

Το λαμπερό UFO έχει εντοπιστεί να πετά σε χαμηλό ύψος, πάνω από τα κινούμενα οχήματα στο εθνικό δίκτυο. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ανά διαστήματα το κυρίως σκάφος «διαμελίζεται» σε μικρότερα!

Οι περισσότεροι περιγράφουν το σχήμα του ως τριγωνικό, ενώ άλλοι το παρομοιάζουν με μπούμερανγκ.

Μια γυναίκα που οδηγούσε προς το Κάνσας Σίτι λέει: «Είδαμε το αντικείμενο, που περιβαλλόταν από πράσινα και λευκά φώτα, να αιωρείται πάνω από τον αυτοκινητόδρομο. Καθώς μας πλησίασε άρχισε να κάνει περίεργες μανούβρες».

Η επικράτεια του Μισούρι έχει κηρυχτεί σε κατάσταση συναγερμού επιπέδου 3, στην κλίμακα κινδύνου UFO.

Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα η συγκεκριμένη πολιτεία βρισκόταν στην 8η θέση με τις περισσότερες θεάσεις UFO στην Αμερική. «Τι συμβαίνει;», αναρωτιούνται ταραγμένοι οι κάτοικοι και μέχρι στιγμής κανείς δεν τους έχει απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.