Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τα μικρόβια στον υπολογιστή απειλούν την υγεία μας

Τελικά ένας υπολογιστής μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος από ότι νομίζουμε.

Τα μικρόβια στον υπολογιστή απειλούν την υγεία μας

Ο υπολογιστής έχει γίνει δεύτερο "σπίτι" των περισσότερων μας πλέον. Όλοι ξοδεύουμε άπειρες ώρες είτε για να εργαστούμε είτε για να συλλέξουμε πληροφορίες είτε για να συνομιλήσουμε στα social networks είτε για να ψυχαγωγηθούμε με τα ανεξάντλητα μέσα που παρέχει.

Ο υπολογιστής όμως, και ιδιαίτερα το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του, αποτελούν τεράστιες εστίες μικροβίων. Μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες, να προκαλέσουν γρίπη και σοβαρό κρυολόγημα.

Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί ενδέχεται να πιάσουν μούχλα ή να γεμίσουν με ψίχουλα από τρόφιμα (μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρώνε πάνω στον υπολογιστή) ή ακόμα να μαζέψουν τόσο σκόνη που να γίνει επικίνδυνη για το δέρμα.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.