Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Διορισμός ερευνώντος λειτουργού από τον ΠΙΣ Πενθήμερη κράτηση του γυναικολόγου στη Λάρνακα Και άλλη καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατρό πριν ενάμισ


Το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του 56χρονου γυναικολόγου ο οποίος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με αδικήματα που αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση νεαρής ασθενούς του.

Η αστυνομία εξετάζει επίσης υπόθεση για άσεμνη επίθεση, τήρηση απαγορευμένου αρχείου φωτογραφιών και κυκλοφορία αναισθητικού χωρίς άδεια.

Τα αδικήματα έγιναν στην κλινική του στη Λάρνακα την περασμένη Τρίτη και η καταγγελία το περασμένο βράδυ της ίδιας μέρας.

Ο συνήγορος του γιατρού δεν έφερε ένσταση για την κράτησή του.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, δήλωσε το πρωί στο ΡΙΚ, ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η 25χρονη από τη Λάρνακα, ασθενής του υπόπτου, προσήλθε στην αστυνομία και κατήγγειλε παρόμοιας φύσης γεγονότα. Είπε ακόμα ότι η αστυνομία δέχεται μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων από ασθενείς του γυναικολόγου, οι οποίες εκφράζουν ανησυχία κατά πόσον έπεσαν θύματα της ίδιας πρακτικής.

Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος

Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, Ανδρέας Δημητρίου, δήλωσε ότι το θέμα που προέκυψε με τον γυναικολόγο, συζητήθηκε σε χθεσινή συνεδρία του συμβουλίου και αποφασίστηκε όπως την επόμενη συνεδρία του πειθαρχικού συμβουλίου στις 8 Νοεμβρίου, υποβληθεί πρόταση για διορισμό ερευνώντος λειτουργού.

Είπε επίσης ότι πρόκειται για μια από τις πιο σοβαρές καταγγελίες στην ιστορία του συλλόγου και αποκάλυψε ότι πριν από ενάμιση χρόνο είχε υποβληθεί παρόμοια καταγγελία, εναντίον του συγκεκριμένου γιατρού.

Ωστόσο, είπε, από την αστυνομική έρευνα δεν κατέστει δυνατό να στοιχειοθετηθεί υπόθεση.

Ο κ. Δημητρίου είπε πως δεν τίθεται θέμα δημοσιοποίησης του ονόματος του γιατρού, διότι τελεί υπό σύλληψη και δεν κινδυνεύει κανένας ασθενής. Σημείωσε ότι η έρευνα θα διεξαχθεί ταχύτατα και εάν διαπιστωθεί ότι ευσταθούν οι καταγγελίες, τότε ίσως επιβληθεί η αυστηρότερη ποινή, που είναι η διαγραφή του γιατρού από το σύλλογο και η απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος.


ΠΗΓΗ : http://www.ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.