Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Προκλητικές αμοιβές από τους σταρ της τηλεόρασης ακόμα και φέτος! Δείτε πόσα παίρνουν...


Πόσα χρήματα παίρνουν τα μεγάλα αστέρια της TV και πόσο μειώθηκε το κασέ τους τελευταία - λόγω κρίσης - σε σχέση με τις προηγούμενες πλουσιοπάροχες αμοιβές τους; Το ρεπορτάζ είναι του Νίκου Νικητέα από το "Θέμα"...

Δείτε τι γράφει στη στήλη του "Media Market": «Με εξαίρεση το Γιώργο Παπαδάκη και την Ελένη Μενεγάκη, όλοι οι υπόλοιποι κυμαίνονται από τις 6.000 ως τις 13.000 ευρώ το μήνα! Για παράδειγμα, οι παραθυράτοι του MEGA: Ο ακριβότερος αγγίζει τις 10.000 ευρώ μηνιαίως και αφορά δύο συγκεκριμένους δημοσιογράφους, ενώ ο αμέσως επόμενος αμείβεται με 8.000 ευρώ, με τον κατώτατο μισθό παραθυράτου να κυμαίνεται πέριξ των 6.500 ευρώ. Αντίστοιχες είναι οι τιμές στα δελτία του ΑΝΤ1, με τάσεις προς τα κάτω, αλλά και του ALPHA. Με άλλα λόγια το 13χίλιαρο το εισπράττει ένας και εργάζεται στο STAR. Και επαναλαμβάνω, αυτές οι τιμές είναι φετινές, του χρόνου άντε γεια...»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.