Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Ρωσία Μεθυσμένος και… γυμνός οδηγός κατέστρεψε 17 αυτοκίνητα!

Ήταν αποφασισμένος να βρει την αγαπημένη του η οποία τον είχε εγκαταλείψει. Ήπιε αρκετή βότκα, πέταξε τα ρούχα του και κάθισε στο τιμόνι. Η κατάληξη προδιαγεγραμμένη. Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, τύφλα στο μεθύσι ο νεαρός οδηγός στη Μόσχα προξένησε ζημιές σε δεκάδες αυτοκίνητα στα οποία προσέκρουε, συνεχίζοντας έπειτα το δρόμο προς τον…έρωτα.

Στην καταδίωξη που ακολούθησε ο νεαρός προσέκρουσε και σε 4 οχήματα της αστυνομίας και όταν εν τέλει το αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε έκπληκτοι οι αστυνομικοί τον είδαν να βγαίνει ολόγυμνος από το αυτοκίνητο και να τους λέει πως «πετούσε με τα φτερά του ερώτα»!
ΠΗΓΗ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.