Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Άφωνη η Ελλάδα … Πρωτόγνωρες σκηνές σκίασαν την Επέτειο


Πρωτοφανείς διαμαρτυρίες αγανακτισμένων πολιτών σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για την επέτειο της απόρριψης του ιταλικού τελεσίγραφου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 σε περισσότερες από δέκα πόλεις σε ολόκληρη την χώρα. Υβριστικά συνθήματα, προπηλακισμοί πολιτικών, και εισβολή χιλιάδων πολιτών σε εκδηλώσεις μνήμης για το «ΟΧΙ» των Ελλήνων από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Ρόδο και από την Κέρκυρα μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης, είχαν ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή τους χωρίς την παρουσία επισήμων, αλλά και την ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά στην ιστορία.

Η –τυπική- ματαίωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, όταν ομάδες πολιτών επιτέθηκαν με υβριστικά συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα ο κ. Παπούλιας να αποχωρήσει εμφανώς συγκινημένος, προκάλεσαν σφοδρή κομματική αντιπαράθεση και «πόλεμο» δηλώσεων και ανακοινώσεων από τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο πρωθυπουργός κύριος Γιώργος Παπανδρέου από την Κρήτη όπου βρίσκεται προεδρεύοντας στις εργασίες της Ειδικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για την Αραβική Άνοιξη, έκανε λόγο για «προσπάθειες υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών», ενώ όλα τα κυβερνητικά κόμματα, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, καταδίκασαν τους προπηλακισμούς των επισήμων και την εισβολή στους δρόμους των παρελάσεων .

Η «εισβολή» των αγανακτισμένων στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου επρόκειτο να λάβει χώρα η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στη συμπρωτεύουσα, στη θέση της οποίας διεξήχθη τελικά μια «λαϊκή παρέλαση» χωρίς την παρουσία «επισήμων», ανάγκασε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να δικαιολογήσει την απόφασή της να μην επιβάλει την τάξη, λόγω της αδυναμίας της να ελέγξει το πλήθος του κόσμου, καθώς και από το φόβο τραυματισμών παρευρισκόμενων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.