Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Σε υπόθεση μαστροπείας φέρεται να εμπλέκεται ο Στρος- Καν




Ο αστυνομικός διευθυντής της νομαρχίας Νορ, στη βόρεια Γαλλία, ο οποίος κατέθεσε την Πέμπτη για υπόθεση μαστροπείας στην οποία έχει εμπλακεί και το όνομα του Ντομινίκ Στρος-Καν, θα μεταφερθεί στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

Νωρίτερα, πηγή που σχετίζεται με την υπόθεση είχε αναφέρει ότι ο 62χρονος Ζαν-Κλοντ Μενό θα τεθεί σε υποχρεωτική αργία.

Ο Μενό κατέθετε επί πέντε ώρες την Πέμπτη στην αστυνομία.

Σε βάρος του δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, όμως άλλα οκτώ άτομα εξετάζονται για μαστροπεία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Το δίκτυο αυτό πιστεύεται ότι δρούσε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης Λιλ, το Κάρλτον.
Οι ανακριτές ήθελαν να μάθουν από τον Μενό για ένα ταξίδι που έκανε τον Δεκέμβριο του 2010 στην Ουάσινγκτον για να συναντήσει τον Στρος-Καν καθώς και για τις σχέσεις που διατηρούσε με άλλους κατηγορούμενους, όπως τον αστυνομικό επιθεωρητή Ζαν-Κριστόφ Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Μενό πήγε στην Ουάσινγκτον για να δώσει συμβουλές για θέματα ασφαλείας στον Στρος-Καν, που τότε ήταν γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Πηγή προσκείμενη στην υπόθεση είπε ότι ο Μενό αισθάνθηκε «παγιδευμένος» όταν, μετά από ένα δείπνο με τον Στρος-Καν, η ατμόσφαιρα έγινε «αχαλίνωτη».

Στην υπόθεση αυτή ο Ντομινίκ Στρος-Καν παρουσιάζεται να συμμετέχει σε πάρτι με ιερόδουλες που οργανώνονταν και πληρώνονταν από επιχειρηματίες του κατασκευαστικού τομέα.


ΠΗΓΗ : http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.