Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Το θρίλερ με την παρέλαση στη Σύρο συνεχίζεται


Μετά την ματαίωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, επικαλούμενη τις συνεχιζόμενες απεργίες και καταλήψεις στο νησί...

η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην Σύρο καλεί όλους τους Συριανούς να συμβάλουν στην πραγματοποίηση της παρέλασης και να τιμήσουν τους ήρωες του τότε καθώς η ματαίωση της παρέλασης είναι προσχηματική υπό τον φόβο αντιδράσεων.
"Οι εργαζόμενοι στην Σύρο θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τιμής για το Μεγάλο Αντιφασιστικό Αγώνα που έδωσε ο Ελληνικός Λαός με αφετηρία το ΟΧΙ του 1940. Μετά την προσχηματική δραπέτευση των «επισήμων» από την υποχρέωση να βρεθούν μπροστά στο λαό που υπηρετούν ( …) ο εργαζόμενος λαός αναλαμβάνει την υποχρέωση να τιμήσει τους αγώνες του.
Τιμάμε τους αγωνιστές του Αντιφασιστικού Έπους του '40, το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού ενάντια στην τότε φασιστική απειλή, τιμάμε τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης με τους αγώνες του σήμερα.
Το σύγχρονο ΟΧΙ και πάλι του Ελληνικού Λαού το φωνάζουμε ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης – ΤΡΟΙΚΑ – Ευρ. Ένωσης και ΔΝΤ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011 στις 11:00 πμ στην ΠΛ. ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ.
Ερμούπολη 26.10.2011
Η ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΡΟΥ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΡΟΥ ΣΤΙΣ 26/10/2011 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.