Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ρόδος Έβαζε τον ανήλικο ανιψιό του να κάνει διαρρήξεις!


Η διαπαιδαγώγηση που πρόσφερε στον ανήλικο ανιψιό του ένας 45χρονος τσιγγάνος, περιοριζόταν στις οδηγίες για το πώς να κάνει διαρρήξεις σε σπίτια και να κλέβει πολύτιμα αντικείμενα! Κι όταν συνελήφθη, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ήταν αθώος και ότι ο 15χρονος ανιψιός του τον κατηγόρησε γιανα ελαφρύνει τη δική του θέση, μιας και είναι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών!

Ο μικρός είχε συλληφθεί στις 31 Αυγούστου μαζί με έναν 28χρονο και εξακριβώθηκε ότι είχαν διαρρήξει 23 σπίτια στη Ρόδο! Ο 44χρονος πατέρας του ανήλικου και ο 45χρονος θείος δεν είχαν βρεθεί, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, αλλά σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Ο στοργικός θείος εντοπίστηκε μόλις τώρα και προσήχθη στον ανακριτή Ρόδου για να απολογηθεί.

Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του ότι δεν έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές κι ότι φροντίζει τα τέσσερα παιδιά του και διέταξαν την προφυλάκισή του. Και ενώ ο πατέρας του 15χρονου παραμένει άφαντος, η 45χρονη μητέρα του ανήλικου αντιμετωπίζει δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Όσο για το νεαρό δράστη των κλοπών, έχει αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.


ΠΗΓΗ : http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.