Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Μαύρα μαντήλια από τους μαθητές στην Αθήνα και από την μπάντα του Δήμου


Με μαύρα μαντήλια παρέλασαν οι μαθητές από τα λιγοστά Σχολεία που συμμετείχαν στην παρέλαση της Εθνικής Επετείου, μετά από το «αυτοκρατορικό» διάταγμα της φράου Διαμαντοπούλου να μην συμμετάσχουν μαθητές σχολείων που είχαν πραγματοποιήσει καταλήψεις.

Με μαύρα μαντήλια εμφανίστηκε και η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, ενώ από νωρίς η Αστυνομία έσπρωχνε τον κόσμο όσο το δυνατόν προς την Πλατεία και μακριά από τους επισήμους. Μάλιστα, στην συμβολή των οδών Αμαλίας και Όθωνος έφυγαν και μερικά αυγά από τον κόσμο. Με διαμαρτυρίες γίνεται και η παρέλαση στον Πειραιά, όπου μέχρι στιγμής εκκρεμεί εάν θα πραγματοποιηθεί και εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.