Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

600.000 παραβιάσεις του Facebook κάθε μέρα


Στο στόχαστρο επίδοξων χάκερς η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook... Από τις αμέτρητες εισόδους σε λογαριασμούς που γίνονται σε καθημερινή βάση στο κοινωνικό δίκτυο, οι 600.000 είναι προσπάθειες απατεώνων να αποκτήσουν παράνομη πρόσβαση σε κάποιους από αυτούς.
Τις ενέργειες αυτές ανακάλυψε το Facebook με αφορμή την εφαρμογή ρυθμίσεων που έχουν σκοπό να δώσουν τέλος σε αυτού του είδους τις παραβιάσεις. Η συχνότερη αιτία για την οποία οι "ηλεκτρονικοί" απατεώνες επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε προσωπικούς λογαριασμούς είναι φυσικά οικονομική. Στέλνοντας ψευδείς προσφορές έχουν σκοπό να πουλήσουν παραποιημένα προϊόντα και έτσι να κερδίσουν χρήματα. Παράλληλα, το 30% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν ίδιους κωδικούς σε όλους τους ψηφιακούς λογαριασμούς τους, κάνοντας με αυτό το τρόπο πιο εύκολη την πρόσβαση σε αυτούς από χάκερς. Έτσι, το Facebook προειδοποιεί τους χρήστες του να δίνουν διαφορετικούς κωδικούς σε κάθε διαδικτυακό τους λογαριασμό, ενώ την ίδια ώρα προχωρά σε μία νέα ρύθμιση ασφαλείας. Δημιουργεί τους "έμπιστους φίλους" ένα εργαλείο, στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να κατονομάζει 3 με 5 φίλους στους οποίους θα αποστέλλεται ο κωδικός σε περίπτωση που χάκερς τον έχουν αλλάξει και εκείνος δεν έχει την δυνατότητα να εισέλθει.

Πηγή: 24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.