Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Επεισόδια στη μαθητική παρέλαση στη ΘεσσαλονίκηΈνταση στη μαθητική παρέλαση by babisflou


Ενταση προκλήθηκε στο τέλος της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, όταν εκπαιδευτικοί και άλλοι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, πραγματοποίησαν πορεία μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, ενώ προσπάθησαν να τους κατεβάσουν από εκεί.

Τη στιγμή που ένα σχολείο πέρασε μπροστά από τους επισήμους, μια ομάδα πολιτών και εκπαιδευτικών, πλησίασαν στην εξέδρα και άρχισαν να γιουχάρουν τους επισήμους.

Οι επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικάρης, αιφνιδιάστηκαν και σηκώθηκαν να φύγουν, άρον άρον, όμως η αστυνομία επενέβη άμεσα και τους «έσωσε». Ο κόσμος παρέμεινε εκεί για αρκετή ώρα και φώναζε συνθήματα όπως «ψωμί, παιδεία, ελευθερία».

Μόνο εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών αρχών έδωσαν το παρών στην παρέλαση εκτός από τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη.

Όπως υποστήριξε και πριν τη παρέλαση ο κ. Μπουτάρης «δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των πολιτικών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.