Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

«Γέλα μ’ αυτό!» είπε πριν της βάλει φωτιά – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη «θυσία» της 18χρονης


Τέσσερις νεαροί, ένας 21 ετών και άλλοι τρεις 18 χρόνων, παραδόθηκαν στην αστυνομία για την φρικιαστική υπόθεση που συγκλονίζει τη Νότια Αφρική και όλο τον κόσμο. Η αστυνομία έκανε από την αρχή λόγο για σατανιστική τελετή, υποστηρίζοντας πως οι τέσσερις δράστες επιχείρησαν να θυσιάσουν τη 18χρονη, ελληνικής καταγωγής, Κίρστι Θεολόγου στο Σατανά.


Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς Σάββατο. Η Κίρστι μαζί με τη φίλη της Μπράουνγιουν, είχαν πάει στο κέντρο νεότητας της ενορίας τους. Από εκεί πέρασαν και τις πήραν οι τέσσερις νεαροί. Τα έξι παιδιά γνωρίζονταν και έκαναν παρέα τους τελευταίους μήνες.

Τις οδήγησαν σε κοντινό πάρκο, πίσω από το δημοτικό κολυμβητήριο. Προσέφεραν στα δυο κορίτσια αλκοόλ. Η Κίρστι το έφτυσε γιατί η γεύση του, της φάνηκε περίεργη. Η φίλη της πιστεύεται πως το ήπιε και στη συνέχεια άρχισε να κάνει εμετό.

Ένας από τους δράστες, άγνωστο ακόμη ποιος από τους τέσσερις, άρχισε να χορεύει, ενώ η Κίρστι γελούσε. «Ξαφνικά, η Κίρστι αισθάνθηκε υγρή και ο νεαρός που χόρευε άναψε ένα σπίρτο, το πέταξε πάνω της και της είπε: τώρα, γέλα μ’ αυτό», δήλωσε η μητέρα του θύματος, Σίλβια Θεολόγου, αναφέρει η ιστοσελίδα Independent.

Της είχε πετάξει πετρέλαιο. Στον πανικό της και προσπαθώντας να αναπνεύσει, η Κίρστι κάηκε στους πνεύμονες και το λάρυγγα. Η κατάστασή της είναι σοβαρή. Έχει εγκαύματα στο μισό της σώμα, εσωτερικά και εξωτερικά. Την Τετάρτη θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα της το μόνο που κάνει είναι να προσεύχεται να γίνει καλά το παιδί της. «Με παίρνουν τηλέφωνο από την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Αμερική. Η στήριξη που έχω είναι εκπληκτική», πρόσθεσε η Σίλβια Θεολόγου.

Απαθείς μπροστά στον δικαστή οι δράστες
Ενώ η 18χρονη Κίρστι δίνει μάχη για τη ζωή της, οι δράστες παραδόθηκαν στην αστυνομία και οδηγήθηκαν ήδη για πρώτη φορά στο δικαστήριο.

Ο 21χρονος Λίντον Βάγκνερ και ο 18χρονος Ρόμπιν Χάργουντ παραδόθηκαν την Κυριακή. Μια μέρα μετά, το παράδειγμά τους ακολούθησαν οι 18χρονοι Έβαν Ναθάνιελ Μούντι και Τζέρεμι Κινγκ. Όλοι, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Νότιας Αφρικής, παραδόθηκαν μετά από πιέσεις των γονιών τους.

Κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας και πρόκληση σωματικών βλαβών. Όταν ο δικαστής τους απήγγειλε τις κατηγορίες, οι δράστες των κοιτούσαν απαθείς!

Η επόμενη ακρόαση ορίστηκε για την 1η Νοεμβρίου. Έως τότε, οι τέσσερις νεαροί θα κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα. Στις μέρες που μεσολαβούν, η αστυνομία θα προχωρήσει σε νέους ελέγχους DNA, ώστε να ταυτοποιηθεί το αίμα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Οι τέσσερις δράστες έχουν ήδη δώσει δείγματα αίματος.

Ο ένας από τους δράστες, ο Λίντον Βάγκνερ, ζήτησε να εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του στο δικαστήριο. «Αντιμετωπίζετε σοβαρές κατηγορίες και έχετε δικαίωμα είτε να προσλάβετε δικηγόρο είτε να κάνετε αίτηση για νομική βοήθεια. Θέλετε να το σκεφτείτε» τον ρώτησε ο δικαστής Βαν ντερ Σκιφ. Αλλά ο Βάγκνερ δεν άλλαξε γνώμη.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.