Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

"ΟΧΙ" του κόσμου στην παρέλαση !


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΟΡΟ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Αποχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, που αποδοκιμκάστηκε και δήλωσε ότι είναι "ντροπή να με αποκαλούν προδότη"

Ο κόσμος είπε… «ΟΧΙ» στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Πλήθος κόσμου έσπασε τα κάγκελα και πλημμύρισε τη Λεωφόρο Νίκης όπου θα περνούσαν τα οχήματα και οι φαντάροι. Mε την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, «αγανακτισμένοι» και αριστεροί διαδηλωτές «εισέβαλαν» στη Λεωφόρο Νίκης και αποδοκίμασαν όχι μόνο τον κ. Παπούλια αλλά και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της κυβέρνησης. «Λυπάμαι. Δεν έπρεπε να διαλέξουν τέτοια μέρα. Δεν γίνεται να με αποκαλούν προδότη, εμένα που πολέμησα για την Ελλάδα" δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας, «να φύγουν οι επίσημοι» φωνάζουν οι διαδηλωτές. Αμέσως ο δρόμος αποκλείστηκε από κλούβες των ΜΑΤ που μπήκαν κάθετα στο δρόμο ενώ διμοιρίες και οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Πρόεδρο κινήθηκαν προς το σημείο. Υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει κλείσει την πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων. Επιπλέον, είχαμε και ρίψεις μπουκαλιών, γιαυρτιών και αυγών προς την εξέδρα των επισήμων. Είχαμε ακόμη βροχή από αυγά και καφέδες προς τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.