Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αυγά, μαύρα περιβραχιόνια και ένταση στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα














- Με μαύρα περιβραχιόνια παρέλασαν πολλοί μαθητές
- Μικρή η συμμετοχή σχολείων στην παρέλαση, τελείωσε πριν τις 11:30
- Στη ... γωνία γονείς-πολίτες πίσω από κιγκλιδώματα
- Έδιωξαν ως και μικροπωλητές που πωλούσαν ελληνικές σημαίες
- Περισσότεροι αστυνομικοί από τους πολίτες τώρα στο Σύνταγμα
- Διαμαρτυρία και από τη μπάντα του Δήμου της Αθήνας

Πριν καλά καλά ξεκινήσει, τελείωσε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα. Πολλοί μαθητές έστρεψαν αλλού το βλέμμα τους όταν πέρασαν μπροστά στην εξέδρα των επισήμων. Αλλοι φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια στο χέρι. Με το τέλος της παρέλασης αποχώρησαν άμεσα από το χώρο του Συντάγματος όλοι οι επίσημοι.

Οι μαθητές δύο σχολείων έστρεψαν το κεφάλι τους αρνούμενοι να χαιρετίσουν συμβολικά την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και τους υπόλοιπους επίσημους, και οι μαθητές ενός σχολείου σήκωσαν το χέρι τους σε σχήμα γροθιάς τυλιγμένη σε μαύρο περιβραχιόνιο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης κάποιες εκατοντάδες διαδηλωτών φώναζαν τα συνθήματα:"Ψωμί Παιδεία Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το '73". "Προδότες, Προδότες, Προδότες", ενώ σε ένα από τα πανό είχε γραφεί το διαβόητο ναζιστικό σύνθημα που βρισκόταν στην είσοδο στρατοπέδων συγκέντρωσης "Η δουλειά φέρνει ελευθερία" ("Αrbeid macht frei Dachau 1933").

Στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας αλλά και στη Γεωργίου Α' με την Πανεπιστημίου επικράτησε ένταση και κάποιοι πέταξαν μέχρι και αυγά.

Οι μουσικοί της μπάντας του Δήμου διαμαρτυρήθηκαν με τον δικό τους συμβολικό τρόπο: έβαλαν μαύρες κορδέλες στα μουσικά τους όργανα.

Εκτός από την υπουργό Παιδείας, στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης, ο περιφερειάρχης Γ. Σγουρός, ο Γρηγόρης Νιώτης εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Τραγάκης εκ μέρους της ΝΔ, ο Γιώργος Γεωργίου εκ μέρους του ΛΑΟΣ και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Πολλές αποδοκιμασίες ακούστηκαν όταν εμφανίστηκαν οι πολιτικοί, όλων των αποχρώσεων και των κομμάτων, στο Σύνταγμα.



ΠΗΓΗ : Newslt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.