Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

VIDEO:Μάλλον έρχεται το τέλος του Facebook στις 5/11

ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Οι "Anonymous" σε βίντεο που είχαν δημοσιευσει πριν απο λίγο καιρό,

κατηγορούσαν το Facebook πως δίνει στοιχεία σε μυστικές υπηρεσίες, καταπατώντας έτσι το δικαιώμα της ελευθερίας.. Η φωνή στο μήνυμα προσθέτει ότι όποιος αγαπά την ελευθερία της πληροφορίας....
και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, θα πρέπει να διαγράψει την σελίδα του στο Facebook.. "Η μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειται για μία μάχη που αφορά την ελευθερία επιλογής και την συναίνεση που έχει ως βάση την αλήθεια. Βρίσκεται σε εξέλιξη γιατί οι άνθρωποι πέφτουν θύματα παρενόχλησης και σύγχυγης ώστε να κάνουν πράγματα, των οποίων τις συνέπειες δεν κατανοούν". "Ετοιμαστείτε για μία ημέρα που θα γραφτεί στην ιστορία" καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.