Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ευυπόληπτοι πολίτες γίνονται κλέφτες για να ζήσουν!

Ευυπόληπτοι πολίτες γίνονται κλέφτες για να ζήσουν!

Ευυπόληπτοι πολίτες γίνονται κλέφτες για να ζήσουν! Ανήλικα παιδιά, ηλικιωμένοι άνθρωποι, ακόμα και εργαζόμενοι αναγκάζονται να κλέβουν μικροπράγματα από περίπτερα, προκειμένου να επιβιώσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος μέσα στην απόγνωση του έκοψε καλώδια κάμερας και έσπασε το λουκέτο από ένα περίπτερο, για να κλέψει ένα γιαούρτι, ένα σαλάμι και πατατάκια για τα παιδιά του… Για να γεμίσει το στομάχι τους και να καταφέρουν να κοιμηθούν…

Τελικά δεν πήρε τίποτα, γιατί δεν τον άφησε το φιλότιμο του… Την επόμενη μέρα μάλιστα πήγε ο ίδιος στο περίπτερο και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγνώμη.

«Ο οικογενειάρχης, ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα, βρέθηκε σε αρκετά δύσκολη θέση, αφού τα λιγοστά μεροκάματά του δεν έφταναν ούτε για το ενοίκιο. Οπότε, ένα μαγειρεμένο φαγητό φάνταζε εκείνη την άτυχη και απελπιστική στιγμή ως όνειρο», εξηγεί η πρόεδρος του Συλλόγου Περιπτερούχων Νομού Ηρακλείου Ελένη Χαιρέτη στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη».

Όπως λέει δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται τέτοιου είδους περιστατικά.

«Παλαιότερα άγνωστοι έκλεβαν μικροαντικείμενα, όπως αναπτήρες κ.ά., ενώ σήμερα πολίτες, μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι προσπαθούν να αφαιρέσουν από τα περίπτερα κρουασάν, σάντουιτς, χυμούς κ.ά., καταστάσεις για τις οποίες οι περιπτερούχοι κάνουν τα... στραβά μάτια», προσθέτει, ενώ αποκαλύπτει ότι αρκετοί ηλικιωμένοι στο Ηράκλειο παρακολουθούν τα αυτοκίνητα εταιρειών που ξεφορτώνουν τα σάντουιτς στα περίπτερα, για να πλησιάσουν στο σημείο με στόχο να αρπάξουν καμία σακούλα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.