Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τί θα γίνει στις 17 Νοέμβρη;

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ :

Σε 17 μέρες από τώρα, 17 Νοέμβρη του 2011 ημέρα Πέμπτη, 38 χρόνια μετά την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, θα γίνει η γνωστή πορεία από το Πολυτεχνείο μέχρι την αμερικανική πρεσβεία.

Τί θα γίνει στις 17 Νοέμβρη;


Η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου από τώρα έστειλε έγγραφο προς το υπουργείο Παιδείας και στην Εισαγγελία, ζητώντας να ληφθούν αναγκαία μέτρα, ώστε η πορεία να γίνει χωρίς το φόβο επεισοδίων αλλά και να αποτραπούν οι κάθε πράξεις βίας και καταστροφών εκείνη την ημέρα – απ΄ όπου κι αν εκδηλωθούν αυτές.

Μήπως ξέρει κάτι περισσότερο από όλους μας η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου καθώς είναι η πρώτη φορά που απευθύνεται 17 ημέρες νωρίτερα στις κρατικές υπηρεσίες ζητώντας να πάρουν μέτρα;

Σημειώστε αυτή την ημερομηνία πάντως. 17 Νοέμβρη του 2011. Θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σας φοβίσουν να μην κατεβείτε στην πορεία, που είναι βέβαιο ότι θα μεταλλαχθεί από εκδήλωση για το Πολυτεχνείο σε λαϊκή εκδήλωση οργής και διαμαρτυρίας για τα αντιλαϊκά μέτρα Τρόικας και κυβέρνησης.
Φυσικά κουκουλοφόροι, παρακρατικοί και «μπαχαλάκηδες» θα κάνουν ότι μπορούν εκείνη την ημέρα να καεί η Αθήνα.

Αλλά θα πρέπει εμείς, όλοι όσοι είμαστε εκεί, τα κόμματα, οι νεολαίες, να περιφρουρήσουμε την εκδήλωση της 17ης Νοέμβρη. Μπορούμε. Το έχουμε αποδείξει.

Και η αστυνομία; Αν δε λειτουργήσει κι αυτή τη φορά προληπτικά, κατασταλτικά, τότε δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από αυτή που αφήνει να εννοηθεί η Αλέκα Παπαρήγα: Η αστυνομία με άνωθεν οδηγίες, αφήνει τους κουκουλοφόρους να οργιάζουν για να αποτρέπουν τους πολίτες να μετέχουν σε αντικυβερνητικές εκδηλώσεις।


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.