Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Τέμπη: Κλειστά κατά διαστήματα από την Τρίτη λόγω εργασιών

Τέμπη: Κλειστά κατά διαστήματα από την Τρίτη λόγω εργασιών

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας ξεκινούν αύριο, Τρίτη, στην κοιλάδα των Τεμπών.

Οι εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα η κυκλοφορία στα Τέμπη είτε να απαγορεύεται συγκεκριμένες μέρες για κάποιες ώρες, είτε να απαγορευτεί ολοκληρωτικά για 12 ημέρες από τις 14 έως τις 25 Νοεμβρίου.

Οι εργασίες γίνονται με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας του έργου και με τη συμμετοχή 20μελούς ομάδας αλπινιστών. Οι έλεγχοι, όπως έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία, θα είναι εξαμηνιαίοι και η διάρκειά τους θα εξαρτάται κάθε φορά από την αξιολόγηση της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας έχουν ήδη ανακοινωθεί οι εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να χρησιμοποιούν οι οδηγοί είτε από τα παράλια του νομού Λάρισας είτε μέσω Ελασσόνας.

Για πρώτη φόρα, από τότε που ξεκίνησαν τα προβλήματα με τα Τέμπη, η Τροχαία Λάρισας φρόντισε και για την δημιουργία περιοχών στάθμευσης τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι οδηγοί, κατά τις ημέρες που το κλείσιμο της κοιλάδας θα είναι παροδικό.

Μάλιστα και η Αστυνομική Διεύθυνση συστήνει στους οδηγούς για τις ημέρες που το κλείσιμο θα είναι δίωρο, να προτιμήσουν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης μέχρι να επιτραπεί η κυκλοφορία παρά τις εναλλακτικές διαδρομές που είναι χρονοβόρες.

Όπως ανακοινώθηκε, τα ΙΧ που προέρχονται από την κατεύθυνση των Αθηνών θα μπορούν να σταθμεύουν στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας, ενώ τα ερχόμενα από την Θεσσαλονίκη στα διόδια Λεπτοκαρυάς και λίγο πριν τα διόδια Πυργετού.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.