Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Σεξουαλικό σκάνδαλο για τον Χέρμαν Κέιν

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά την αποκάλυψη της ιστοσελίδας Politico.com για εμπλοκή σε σεξουαλικό σκάνδαλο του πιθανού υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του 2012, Χέρμαν Κέιν.

Σεξουαλικό σκάνδαλο για τον Χέρμαν Κέιν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, όταν ήταν πρόεδρος της αμερικανικής Ομοσπονδίας Εστιατόρων τη δεκαετία του '90, παρενόχλησε σεξουαλικά δύο γυναίκες υπαλλήλους του.

Οι δύο γυναίκες είχαν εκφράσει παράπονα ότι ο Χέρμαν Κέιν τους μίλαγε πρόστυχα και τους έκανε ανήθικες προτάσεις καθημερινά με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να παραιτηθούν. Υποχρεώθηκαν επίσης να υπογράψουν συμφωνία, η οποία προέβλεπε την πλήρη αποζημίωσή τους, με τον όρο ότι θα τηρούσαν εχεμύθεια για τους λόγους που εγκατέλειψαν τη θέση τους.

Ο ίδιος ο Χέρμαν Κέιν αρνείται τα πάντα μιλώντας για αναίτια προσωπική επίθεση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο 65χρονος Αφροαμερικανός εικάζεται ότι θα είναι ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλος του Μπαράκ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές του 2012।


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.