Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ: 37ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... ΜΕ ΒΑΝ ΑΠΟ ΠΟΡΝΕΣ


Ένας αμερικανός συνελήφθη γιατί μετέφερε ανήλικα κορίτσια στο Σικάγο για να εργασθούν ως πόρνες. Ο θρασύτατος προαγωγός …«διαφήμιζε» τη δουλειά του έχοντας μία επιγραφή στο πλάι του βαν που έγραφε «Βανάκι με πόρνες».

Ο 37χρονος Σων Πάτρικ διατηρούσε επίσης και λογαριασμό στο Twitter με το όνομα «Ho Hauler» (βανάκι με πόρνες), μέσω του οποίου έκανε και tweets. Ένα από τα tweets έγραφε: «Γαμ..το, δουλεύω υπερωρίες μεταφέροντας αυτές τις πόρνες». Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος τιμωρούσε τα θύματά του εάν αργούσαν και τις ποδοπατούσε, προσπαθούσε να τις πνίξει και τις έβαζε να κάθονται γυμνές στο δρόμο, δίπλα από το «Βανάκι με πόρνες», μάρκας Chevrolet του 1992.mychannel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.